Des que NOMAD Coffee en 2011, era un carret ambulant en els mercats de Londres, fins al dia d’avui, els valors i les metes que ens defineixen segueixen sent els mateixos: proximitat i respecte pel productor i acurat cura en el procés.

Més endavant, ja en 2014, ens establim a Barcelona i vam obrir el primer dels nostres locals, amb la idea de contribuïr a impulsar el gust pel cafè d’especialitat a la ciutat. Poc després, vam inaugurar també la torradora oberta, i seguint amb la idea d’apropar el cafè a consumidor, vam començar a distribuir-lo i a crear una xarxa de cafeteries amb què col·laborar i fer créixer el projecte a nivell nacional i internacional.

La primera cafeteria Nomad a Barcelona. El coffee Lab de Passatge Sert.

El torrat de el cafè és el que ens caracteritza, per això volem estar presents en tot el procés de la seva producció. Vam viatjar a origen a la recerca dels millors grans i treballem colze a colze amb importadors i productors. Torrem el cafè a casa amb els nostres propis estàndards de qualitat amb els que busquem realçar cadascuna de les seves qualitats.

En cadascun dels nostres locals, un equip de baristes s’encarrega acuradament d’extreure la singularitat i l’excel·lència de cada cafè.