Serveis

No només ens divertim torrant i servint cafès. A més a més cerquem altres formes de donar a conéixer el nostre cafè per a que arribi a tot el món. Impartim cursos i cates per a aficionades i aficionats i duem a terme consutories i cursos formatius per a professionals. Ens movem a on faci falta pujats al nostre coffee truck i anem amb la nostra barra a qualsevol event o catering.

Cursos i Cates

Sharing is Caring. A Nomad creiem que la formació i la divulgació de la cultura del cafè son les claus per conectar tant amb nous clients, amb els aficionats al cafè i fins i tot amb els professionals del sector, Per iaxò, desde Cal Nomad, us llançem  una servei de cursos i cates orientats a tots els nivells. Consulta la nostra shop per veure les properes dates.

 

 

Consultoria i Trainings

Volem ajudar als nostres clients a optimitzar el rendiment dels seus negocis. Es per això que posem a la vostra dispociciò tot el que hem aprés als nostres propis locals, on no només experimentém amb receptes i amb fórmules de preparació de cafè, sino que també testegem els sistemes de treball i el servei mes innovador per aquest tíùs de comerci. Escriu-nos i ens posarém en contacte amb tu per quadrar agendes.

Events o caterings

Ser Nòmades i ser capaços de moure’ns amb el nostre cafè és part de la nostra essència més primària.
Ja sigui amb el nostre coffee truck o el nostre coffee corner ens movem per la ciutat i voltants molt fàcilment per servir cafès de tot tipus a fires, convencions i mercats.
Per a esdeveniments privats amb càtering de cafè no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Podem preparar-te una proposta personalitzada que encaixi amb el que necessites.